25n
25N
25N

FAVBUR ret homenatge a Blas Gámez i Agustín Millán

L’acte de celebració del Dia del Veí va tenir un marcat caràcter emotiu pel reconeixement com a Veí de l’Any a títol pòstum a Blas Gámez

FAVBUR ret homenatge a Blas Gámez i Agustín Millán
30/10/2017 -

La sala cívica de l’Antic Mercat va acollir dissabte passat la gala del Dia del Veí de FAVBUR, un acte que reconeix la labor de veïns i veïnes que treballen cada dia per millorar els nostres barris i urbanitzacions des de diferents àmbits de la societat. Abans d’homenatjar als premiats, com a aspecte característic de la societat torrentina, la cultura també va tenir el seu protagonisme amb l’associació Nova Vida que va fer gaudir a tot el públic amb uns balls, a continuació un quartet de corda de La Unió Musical de Torrent va interpretar diverses peces musicals.

Enguany es van guardonar a dos veïns de la ciutat, en primer lloc es va lliurar a títol pòstum el reconeixement de Veí de l’Any a Blas Gámez, el Policia Nacional torrentí que va perdre la vida en acte de servei el passat 12 de setembre. La seua dona i el seu fill van arreplegar la placa commemorativa de mans del president de FAVBUR, José Pascual Castro. L’altre premiat de la vesprada va ser Agustín Millán, Ex-intendent cap de la Policia Local de Torrent per la seua llarga trajectòria treballant per la seguretat i pels torrentins.

L’alcalde Jesús Ros va tenir paraules d’afecte i afecte amb els familiars de Blas Gámez “conteu amb la solidaritat i afecte dels torrentins i FAVBUR en representació de la societat torrentina, hui us ho demostra una vegada més”. A més va voler destacar la trajectòria de l’altre guardonat, Agustín Millán per “tants anys treballant per la seguretat i pels torrentins i torrentines”, també va agrair a Agustín la reflexió que va fer en el seu discurs sobre Blas, la seua honestedat i la passió pel seu treball i el servei als altres.

Amb aquest acte, Torrent com a ciutat amable, solidària i en creixement reconeix la labor de totes les persones que fan créixer la ciutat dia a dia des del treball, la constància i l’esforç.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × dos =