caixa popular

Favara engega un estudi de la seguretat viària del municipi

El diputat de Carreteres, Pablo Seguí, es reuneix amb el primer tinent d’alcalde per abordar matèries relacionades amb una circulació segura per a vehicles i vianants en la localitat

Favara engega un estudi de la seguretat viària del municipi
09/03/2017 -

El diputat de Carreteres i Infraestucturas, Pablo Seguí, s’ha reunit amb el primer tinent d’alcalde de Favara i regidor de Serveis Municipals i Patrimoni, Rafael Gisbert, per a tractar sobre diversos temes que preocupen a la població, en referència a la seguretat vial en les carreteres titularitat de la Corporació provincial i que travessen el municipi.

Entre els principals assumptes tractats, destaquen la realització de passos per als vianants, baranes de protecció, així com altres elements enfocats a millorar la seguretat vial. L’àrea de Carreteres ha donat llum verda al fet que s’estudie cadascuna de les necessitats del municipi en aquest àmbit i es vagen escometent segons es marquen les prioritats.

Per a fer possibles aquestes millores, la institució provincial, a través de l’àrea de Carreteres, enviarà a la zona a responsables de la demarcació i de seguretat vial del departament per a marcar prioritats i terminis d’actuació. Així mateix, l’equip municipal ha assenyalat la possibilitat de crear una rotonda i una variant en l’eixida de l’autopista AP7 a Favara.

Davant aquesta petició, l’àrea de Carreteres ha indicat que s’estudiarà a partir de que el Ministeri finalitze les obres de la variant que estan previstes presumiblement per a 2020.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris