caixa popular

Sabor agredolç en la primera via residencial del barri de Favara

El carrer Ramón de Perellós està situada entre l’Avinguda Gaspar Aguilar i Campos Crespo

Sabor agredolç en la primera via residencial del barri de Favara
28/06/2017 -

El barri de Favara, en el districte de Patraix, estrena la primera via residencial de la ciutat, que no s’ha de confondre amb un carrer per als vianants. Després d’una petició que els veïns del barri van realitzar en els pressupostos participatius, impulsats per l’Ajuntament de València, el carrer Ramón de Perellós, situada entre l’Avinguda Gaspar Aguilar i Campos Crespo, concedeix la prioritat als vianants.

Aquesta mesura no significa que es prohibisca la circulació dels vehicles, sinó que solament podran creuar-la a 20 km/h. No obstant això, el singular d’aquest carrer és que s’autoritza, en tota la seua extensió, els jocs i les pràctiques esportives.

Tanmateix, des de l’Associació de Veïns de Favara tenen un sentiment agredolç amb l’actuació final en el carrer Ramón de Perellós. València Extra ha parlat amb l’associació, que ens han expressat el seu punt de vista. ‘El que s’ha dut a terme en el carrer Ramón de Perellós es va sol·licitar en el procés participatiu del 2015, i no va ser això el que es va demanar. El tècnic, finalment, ha fet el que ha considerat. Per això, entre els veïns hi ha un 50% de content i un altre 50% d’insatisfacció perquè, en el carrer, encara seguim tenint la Subestació de Patraix, un bancal…’.

Així mateix han afegit que ‘el bombo que s’està fent sobre aquest carrer em sembla fora de lloc perquè aquest projecte hauria d’haver estat acabat abans d’acabar 2016. Estem contents, però no és el que es va demanar’.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + huit =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris