25n
25N
25N

Comença la fase de votació dels Pressupostos Participatius 2018 de l'Ajuntament de Llíria

Els ciutadans empadronats al municipi majors de 16 anys podran triar les propostes seleccionades fins al pròxim 15 de juny

Comença la fase de votació dels Pressupostos Participatius 2018 de l'Ajuntament de Llíria
30/05/2018 -

L’Ajuntament de Llíria continua amb el procés de Pressupostos Participatius gràcies al qual la ciutadania té l’oportunitat de decidir el destí d’una part de les inversions de 2018.

El segon tinent d’alcalde, Paco García, i la regidora de Transparència i Participació Ciutadana, Empar Llàcer, van presentar les 25 iniciatives proposades que finament han sigut seleccionades per la seua viabilitat.

La votació als projectes triats podrà realitzar-se fins al dia 15 de juny a través de la web https://lliria.governalia.es/, en l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), així com en els punts mòbils que s’habilitaran i dels quals s’anirà informant puntualment.

En la web, l’usuari pot trobar les 25 propostes seleccionades amb una breu explicació sobre cada una d’elles i la seua zona d’execució, així com l’estat de la votació. Així mateix, les persones interessades podran consultar les idees descartades i els motius pels quals han sigut rebutjades.

Per a votar online, els veïns hauran de registrar-se prèviament en la web. Cada participant comptarà amb 10 punts, que podrà assignar-los en la seua totalitat a una única opció o repartir-los entre les seues propostes favorites.

La partida dels Pressupostos Participatius de Llíria preveu una inversió en el municipi de 100.00 euros, dels quals 70.000 seran destinats al nucli urbà, dividit en dos zones, i 30.000 euros per a les urbanitzacions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 1 =

CCCC
torrent