caixa popular

Farmamundi convida a la Diputació a unir-se a la xarxa sanitària solidària de València

L’organització valenciana presenta al diputat de Cooperació Municipal, Emili Altur, aquesta iniciativa basada a plantejar la salut com un fenòmen global

Farmamundi convida a la Diputació a unir-se a la xarxa sanitària solidària de València
23/10/2017 -

La salut s’ha convertit en un fenomen global: allò que ocorre en països tan allunyats com la crisi de l’ébola a Guinea o la guerra civil a Síria afecta dins de les nostres fronteres. Per això, ONG per al desenvolupament han creat una xarxa sanitària entre institucions valencianes, a la qual ha estat convidada a participar la Diputació de València.

El delegat de Cooperació Municipal, Emili Altur, s’ha reunit amb representants de Farmamundi per conèixer la proposta, basada a assessorar i formar a estudiants i professionals, realitzar voluntariats en països empobrits i donar una major visibilitat a temes de solidaritat i salut global.

“Hem rebut amb bons ulls aquesta iniciativa altruista i solidària, i pretenem implicar a la nostra companya i diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, perquè conega aquesta xarxa sanitària”, ha destacat Altur.

Per la seua banda, la tècnica d’Educació per al Desenvolupament de Farmamundi, María Rasal, ha mostrat la seua satisfacció després de la presentació i primera presa de contacte amb el diputat de Cooperació. “Volem crear una xarxa solidària sanitària on treballen conjuntament entitats que es dediquen a la salut i la cooperació al desenvolupament, des de l’enfocament del dret de totes les persones a la salut”, ha resumit la representant de l’organització.

Les associacions implicades en el projecte són l’Associació per a la Cooperació entre comunitats (ACOEC), Farmamundi i Medicusmundi Mediterrània. “Pretenem crear un lloc de trobada on aquestes organitzacions puguen compartir experiències, crear sinergies i entendre la salut com una cosa global i que ens afecta a totes i a tots”, ha afegit Rasal després de la reunió.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 1 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris