25n
25N
25N

Farmacèutics de València i Creu Roja col·laboren a portar medicaments a casa de persones vulnerables

Farmacèutics de València i Creu Roja col·laboren a portar medicaments a casa de persones vulnerables
23/04/2020 -

El Molt Il·lustre Col·legi Oficial de Farmacèutics de València (MICOF) i Creu Roja Espanyola a València han subscrit un acord per a assegurar la continuïtat i adherència als tractaments de les persones afectades per l’emergència sanitària de la Covid-19, i pel qual col·laboraran per al lliurament a domicili de medicaments en el cas de les persones més vulnerables.

Creu Roja Espanyola dóna suport a la labor de les farmàcies valencianes en el lliurament domiciliari de medicaments, productes sanitaris i productes de salut entre les persones més vulnerables incloses en el programa de Suport Farmacèutic Domiciliari establit per la Conselleria de Sanitat, segons ha informat la institució col·legial en un comunicat.

La xarxa de farmàcies valencianes compta amb el voluntariat de Creu Roja per a facilitar la medicació en la llar de pacients en quarantena, amb problemes de mobilitat, crònics complexos amb malalties respiratòries, diabètics amb malalties cardiovasculars. L’objectiu és evitar desplaçaments i risc de contacte de la població més vulnerable, mantenint l’accés a medicació.

L’acord contempla un procediment de lliurament de medicaments en els domicilis de persones, amb la directa intervenció i supervisió del professional farmacèutic davant les circumstàncies excepcionals per l’estat d’alarma pel coronavirus.

L’actuació estableix un protocol per a la província de València, en adhesió al conveni subscrit a escala nacional del Consell General de Col·legis Oficials de Farmacèutics i Creu Roja Espanyola.

Creu Roja Espanyola ha posat en marxa el Pla Creu Roja Respon, creat per a lluitar contra els efectes de la COVID-19. Es tracta de la mobilització més gran de recursos de la seua història amb la finalitat de donar respostes des de totes les àrees de l’organització: salut, emergències, inclusió social, educació, ocupació i medi ambient.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − 2 =

museo prehistoria