25n
25N
25N

Viu de prop La Volta a Espanya en la Fan Zone solidària de l’equip Caja Rural-Seguros RGA

Les Fan Zone en què participa Caixa Popular, se celebraran els dies 26, 27 i 28 d’agost a Ibi, Cullera, el Puig i l’Eliana, i oferiran nombroses activitats, a més de sorteigs de regals.

Viu de prop La Volta a Espanya en la Fan Zone solidària de l’equip Caja Rural-Seguros RGA
22/08/2019 -

La solidaritat tornarà a ser protagonista indiscutible en les Fan Zone que organitza l’equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA i en la qual col·laboren Caixa Popular i Seguros RGA amb motiu de la Volta a Espanya. Ací, la Bicicleta Solidària tornarà a rodar per reunir donacions que es destinaran als més necessitats, en aquest cas a la Fundación Pequeño Deseo. Els voluntaris que pedalen en les bicicletes podran disfrutar de tota una experiència ciclista, ja que podran gaudir de les mateixes bicicletes de la prestigiosa marca De Rosa que utilitzen els ciclistes en les seues competicions.

A més de col·laborar amb la Bicicleta Solidària, els assistents podran gaudir d’un espai de realitat virtual, on viuran una experiència única gràcies a la qual, a més, podran conéixer una mica més l’equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA i els seus èxits en els més de 30 anys d’existència de l’esquadra verda.

De la seua banda, els més menuts podran disfrutar jugant a jocs ben divertits en una pantalla tàctil i, al Parc Volta del Puig un castell unflable completarà l’oferta lúdica infantil.

Sobre Seguros RGA

Seguros RGA, entitat participada de les caixes rurals pertanyents al Grupo Caja Rural, es va crear el 1986 amb l’objectiu de proveir els clients de les caixes rurals d’una oferta competitiva d’assegurances i plans de pensions, contribuint així a la seua fidelització i retenció, complementant la gamma de productes parabancaris per a comercialitzar. Seguros RGA està integrada per cinc societats que desenvolupen tota la seua activitat d’assegurances en el territori espanyol, a través de la xarxa d’oficines de les caixes rurals que conformen el Grupo Caja Rural.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + dos =

escalante
Informacion coronavirus
Informacion coronavirus