25n
25N
25N

El talent musical d'À Punt cerca artistes valencians

Ja està oberta la convocatòria per a accedir al càsting

El talent musical d'À Punt cerca artistes valencians
18/05/2018 -

Les emissions d’À Punt començaran el pròxim 10 de juny, amb una programació molt completa, en la qual no faltaran els informatius, l’animació infantil, els magazins i els programes d’entreteniment i públic familiar. I en aquesta línia és en la qual es mourà ‘Family Duo’, el primer talent xou musical de la televisió pública valenciana que cercarà a les millors famílies d’artistes.

Aquest programa, sens dubte, és una de les apostes fortes de la graella d’À Punt. I és que els talents musicals són un dels formats amb més èxit d’audiències de la televisió. Programes com Got Talent, Factor X o La Voz estan arrasant, i la renovada televisió pública també vol unir-se a aquesta moda. D’aquesta manera, les productores FremantleMedia i Lapònia TV seran les encarregades de crear ‘Family Duo’, que s’emetrà a la tardor d’enguany.

Ja està oberta la convocatòria per a accedir al càsting d’aquest talent xou musical, que cerca parelles amb alguna vinculació familiar, com a pares i fills, germans, cosins, etc., que siguen capaços de tocar un instrument, ballar, però, sobretot, cantar. Per a presentar-vos com a candidats, tan sols haureu d’emplenar el formulari a través de www.shortaudition.com/familyduo.

Les parelles seleccionades hauran d’actuar davant d’un jurat, format per artistes reconeguts, a més de convéncer al públic del plató per a continuar en el concurs. En principi, està previst que s’emeten 13 programes de 120 minuts cadascun. À Punt comença a desvetlar alguns dels programes que formaran part de la seua programació. De moment, només ens queda esperar per a veure si ‘Family Duo’ també arrasa a la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − disset =

CCCC
torrent