25n
25N
25N

Les famílies de Quart de Poblet podran sol·licitar els abonaments esportius semestrals i anuals per a la temporada 2020/2021

A partir del 14 de setembre s’obri el termini de sol·licitud de cita prèvia, imprescindible per a realitzar la inscripció

Les famílies de Quart de Poblet podran sol·licitar els abonaments esportius semestrals i anuals per a la temporada 2020/2021
11/09/2020 -

El complex poliesportiu de Quart de Poblet, després d’una intensa labor desenvolupada per l’Ajuntament per a garantir que es compleixen totes les mesures d’higiene i seguretat, ja està retornant a la seua activitat habitual pel que, a partir del 14 de setembre, posarà en marxa els tràmits per a adquirir els abonaments de temporada.

A causa de la situació actual, aquest curs serà imprescindible sol·licitar en primer lloc cita prèvia, bé a través de la pàgina web esports.quartdepoblet.es, el telèfon 961522441, de 9.00 a 21.00 hores, o presencialment en el Punt d’Informació, en el mateix horari. En el cas de les persones empadronades en el municipi, el termini serà del 14 al 18 de setembre, mentre que les persones no empadronades, podran demanar-la del 21 al 24 de setembre.

En aquest primer pas, se’ls assignarà un dia i hora per a acudir al complex poliesportiu a formalitzar la seua inscripció. En el cas dels veïns i veïnes del municipi, aquest període començarà el 21 i finalitzarà el 24 de setembre, mentre que per a les persones no empadronades serà del 28 al 30 de setembre.

Per a realitzar la inscripció és necessari presentar el DNI o una fotocòpia d’aquest; una fotografia grandària carnet; i una fotocòpia del compte bancari en cas de voler domiciliar o fraccionar el pagament. Per als abonaments familiars, s’haurà de presentar el DNI o fotocòpia i la foto de carnet de tots els membres que vagen a incloure’s en aquest.

Per a evitar aglomeracions, una sola persona pot gestionar diversos abonaments. Per a això, a més de la documentació requerida, haurà de presentar una autorització en paper i la fotocòpia del DNI, tant de la persona que li autoritza com del seu propi.

Els abonaments que poden sol·licitar-se són el semestral i anual individual, i els abonaments familiars anuals de dos i tres membres i de quatre o més. Tota la informació pot consultar-se en http://onlineqdp.com:4545/portal/RecursosWeb/DOCUMENTS/1/0_10423_1.pdf .

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 20 =