25n
25N
25N

Una fallada tècnica obliga a posposar l'encesa de les llums de Cuba-Literat Azorín, que serà aquest dissabte

Una fallada tècnica obliga a posposar l'encesa de les llums de Cuba-Literat Azorín, que serà aquest dissabte
07/03/2020 -

Una fallada tècnica ha obligat a posposar l’encesa de l’espectacle d’il·luminació de la falla Cuba-Literat Azorín, que estava previst durant la nit del divendres. Finalment, la inauguració tindrà lloc aquest dissabte a les 20.30 hores.

Els problemes tècnics es van deure a “un simple cable de connexió de l’ordinador”, ha explicat la comissió en un comunicat, en el qual apunta que la fallada es va solucionar abans de la visita del jurat.

El públic que es va congregar per a veure la inauguració de les llums no va poder presenciar l’espectacle com estava previst. Així, la falla ha agraït el “comportament exemplar” dels assistents, perquè, “lluny de realitzar cap protesta”, “va mostrar el seu suport i confiança” a la comissió. “Segur que avui tornarà a estar amb nosaltres”, ha afegit.

“Agraïm la vostra comprensió i mostres de suport en uns moments difícils per a una comissió que, després d’un any d’esforç i il·lusió, va veure frustrat el desig de compartir aquest projecte d’il·luminació amb tots vosaltres i tot el públic que es va concentrar en la nostra falla”, ha afegit Cuba-Literat Azorín, que finalment celebrarà aquest dissabte la inauguració de les seues llums.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − dos =