25n
25N
25N

Les falles de Mislata celebren una multitudinària exaltació de les seues Falleres Majors

La Fallera Major de València, Raquel Alario, visitarà l’Ajuntament el pròxim 25 de febrer i rebrà de mans de l’alcalde la clau de la ciutat

Les falles de Mislata celebren una multitudinària exaltació de les seues Falleres Majors
15/02/2017 -

L’Agrupació de Mislata va celebrar l’exaltació de les Falleres Majors, el primer gran acte multitudinari de les Falles de 2017, en el qual participen conjuntament les onze comissions de la ciutat. Celebrat com de costum en els Salons Forsañ de Massanassa, el món faller va viure una de les seues nits màgiques i sobretot una de les més esperades per les 22 xiquetes i majors que estan vivint el somni de representar a la seua comissió.

Un sopar de germanor va ser el preludi d’una emotiva exaltació, en la qual una a una van anar pujant a l’escenari totes les Falleres Majors de Mislata. Eren rebudes pel president i la secretària de l’Agrupació, Manuel Esteve i Laura Ruiz respectivament, per a passar darrere de l’escenari a ocupar el seu lloc en un muntatge presidit per l’escut de l’Agrupació.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Toni Arenas, també van estar presents entre el públic, acompanyant així a les falleres en la seua primera gran posada de llarg. Durant l’acte van anunciar la imminent visita oficial de la fallera major de València, Raquel Alario, a la ciutat. Serà dissabte que ve 25 de febrer i l’Ajuntament ja prepara una recepció institucional en el saló de plens de la Casa Consistorial, on la màxima representant de les Falles rebrà de mans de l’alcalde la clau de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =