caixa popular

Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos són proclamades Falleres Majors d'Alaquàs 2018

El món faller d’Alaquàs es dóna cita al Castell per iniciar un nou exercici. La Presentació oficial tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre a les 22:30 hores a l’Auditori Nou

Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos són proclamades Falleres Majors d'Alaquàs 2018
25/09/2017 -

El Castell d’Alaquàs va acollir el passat diumenge 24 de setembre l’acte oficial de Proclamació de Falleres Majors per a l’any 2018 organitzat per Junta Local Fallera d’Alaquàs. Paula Sanchis Mengod i Clara Pozo Cantos van ser proclamades com a les màximes representants per al nou exercici faller que amb aquest acte s’enceta.

L’acte es va iniciar amb un acomiadament emotiu per part de les Falleres Majors del 2017, Susana Vinuesa Bautista i Valeria Carrasco Rovira, que van agrair el treball realitzat al llarg d’aquest any pel món faller i van recordar cadascun dels moments viscuts al llarg del seu regnat.

A continuació, l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos i el Regidor de Cultura, Toni Saura, van rebre les noves representants falleres davant dels centenars de fallers i falleres i representants de totes les comissions d’Alaquàs que van presenciar l’acte.

Paula Sanchis Mengod ha estat des de sempre molt implicada en el món faller d’Alaquàs. És fallera de la comissió Avinguda Genovés des que va nàixer. Va estar Fallera Major Infantil de la seua comissió l’any 2000 i l’any 2002 va ser la Fallera Major Infantil d’Alaquàs. L’any 2016 va ocupar també el càrrec de Fallera Major de la seua comissió. L’any 2014 va ocupar el càrrec de secretària de Junta Local Fallera i en la seua falla sempre ha ostentat diversos càrrecs de responsabilitat.

Clara Pozo Cantos és fallera de la Falla Verge de l’Olivar des de l’any 2014, any en que va ser Fallera Major Infantil. La seua familia ha estat sempre molt implicada en el món faller, principalment en la seua falla. Sa mare va ser una de les fundadores d’aquesta comissió de la que continúen formant part i implicant-se en els seus projectes.
El proper acte de Junta Local Fallera tindrà lloc el dissabte 28 d’octubre a l’Auditori, quan es celebrarà la Presentació de les Falleres Majors d’Alaquàs per a l’any 2018.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats