caixa popular

València ja té Falleres Majors de València 2018

L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del President de JCF, Pere Fuset, ha fet la tradicional “Telefonada”

València ja té Falleres Majors de València 2018
10/10/2017 -

València ja té les seues noves màximes representants de la nostra gran festa. Per fi, hui hem viscut l’esperada telefonada de les noves Falleres Majors de València 2018. Daniela Gómez de los Ángeles de Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà com a nova Fallera Major Infantil de València 2018 i María del Rocio Gil Uncio de Falla Plaça Mercé com a Fallera Major de València 2018.

telefonada1L’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de JCF, Pere Fuset així com de diferents membres del Govern de la Nau, han assistit a eixe primer contacte telefònic amb les noves màximes representants de València.

Tant Raquel Alario com a Clara Parejo viuen els últims dies del seu mandat que han gaudit al màxim i sens dubte que han representat amb orgull les Falles per tota València i el món.

Després de conéixer a la Cort d’Honor 2018, hui com és tradició, era el torn de conéixer a les noves representants de València. En primer lloc a la Fallera Major Infantil de València 2018, Daniela Gómez de los Ángeles de Falla Santa Maria Micaela-Martí l’Humà que amb la seua Cort d’Honor representarà a totes les comissions infantils de la nostra ciutat.

I per descomptat, arribava el gran moment, la nova Fallera Major de València 2018, María del Rocio Gil Uncio de la Falla Plaça Mercé. Comença el compte arrere per a viure la festa gran de tots els valencians i les valencianes.

falleramajorinfantil

fallera_mayor18

 

 

 

 

 

 

 

Fallers i falleres s’acosta el gran moment, comença el compte enrere per a les Falles 2018.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 10 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018