25n
25N
25N

Mascletà en directe 2020

Qui no ha sentit parlar de les mascletaes de València? Des de l’1 de març fins al dia de San José, el 19 de març, a les 14.00 hores, la Plaça de l’Ajuntament s’abarrota de valencians i turistes, que no es volen perdre l’oportunitat de gaudir d’una de les cites més característiques de les Falles. La pólvora, el soroll i l’ambient faller són els ingredients principals de les famoses mascletaes.

No obstant això, seguint les indicacions sanitàries, les Falles 2021 queda ajornada definitivament per la crisi de la covid19.  Tota la programació fallera queda per tant suspesa fins que es conega la nova data. No obstant això, s’ha creat, per primera vegada en la història, una programació virtual fallera.

Dies abans que comencen els espectacles pirotècnics, la Plaça de l’Ajuntament es prepara amb el muntatge de la gàbia, que alberga el tret de les diferents mascletaes, com a mesura de seguretat. A més, i des de fa un parell d’anys, el Consistori engega un sorteig perquè, cada dia, uns pocs afortunats gaudisquen d’aquest espectacle pirotècnic, ni més ni menys, que des de la mateixa balconada de l’Ajuntament.

El compte arrere per a les Falles 2020 ja ha començat. I a València Extra, t’informem de la programació per a les mascletaes d’enguany.

1 de març: Peñarroja.

2 de març: Pirotècnia Tamarit.

3 de març: Dragón.

4 de març: Pibierzo.

5 de març: Pirotècnia Zaragozana.

6 de març: Alpujarreña.

7 de març: Nadal Martí.

8 de març: Pirotècnia Martí.

9 de març: Mediterráneo.

10 de març: Crespo.

11 de març: Pirotècnia Tomás.

12 de març: Gironina.

13 de març: Zarzoso.

14 de març: Pirotècnia Valenciana.

15 de març: Hermanos Caballer.

16 de març: Turís.

17 de març: Aitana.

18 de març: Vulcano.

19 de març: Caballer FX.

Més informació: Falles 2020