25n
25N
25N

Turisme València posa en marxa Falles Tour

Turisme València posa en marxa Falles Tour
01/03/2017 -

La Regidoria de Turisme ha presentat Falles Tour, una ruta turística perquè els visitants de la ciutat puguen gaudir en qualsevol època de l’any de l’experiència fallera. “Des de Turisme València hem posat en marxa una ruta fallera on volem valorar per a tots els nostres visitants les nostres festes, perquè coneguen tots els punts de referència: indumentària, pirotècnia i artistes fallers. D’aquesta manera, podran gaudir de les Falles encara que vinguen al mes de novembre o a l’abril. Volem que es queden amb ganes de més i que tornen al març per a conéixer-les ja de primera mà”, ha explicat Sandra Gómez, regidora de Turisme i presidenta de la Fundació Turisme València.

Falles Tour vol aprofitar per a la ciutat la declaració de les Festes com a Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat, de manera que els viatgers que arriben en qualsevol època de l’any podran tondre una percepció molt propera a la verdadera festa. La ruta es desenvolupa pels llocs més emblemàtics, començant pel balcó de l’Ajuntament, per a continuar amb una visita a un local d’indumentària; després, la plaça de la Mare de Déu els descobreix el lloc on té lloc l’ofrena i en les Torres de Serrano se’ls situarà on es convoca la Crida. Opcionalment es pot visitar el Museu Faller.

Cal destacar, segons ha explicat Sandra Gómez, que també “hem organitzat Taller Experience, que consisteix en el fet que qualsevol visitant va al lloc de treball d’un artista faller, on podrà gaudir durant tres hores de l’experiència de fer un ninot manualment, per la qual cosa podrà portar-se un trosset de València a la seua casa”.

Falles Tour es realitzarà els dijous a partir de les 9.30 hores i té una duració de quatre hores per a grups de com a màxim 20 persones. El recorregut es realitza en castellà i en anglés, i s’encarregaran del seu desenvolupament diferents operadors. Els qui estiguen interessats a realitzar-lo poden acudir a les Oficines de Turisme de la ciutat o cercar la informació en www.visitvalencia.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 8 =