25n
25N
25N

La sàtira i la crítica local tornarà a ser premiada en les Falles de Paterna

La sàtira i la crítica local tornarà a ser premiada en les Falles de Paterna
24/02/2017 -

Amb ànim de què les Falles retroben l’esperit inicial de fer crítica local, que tantes vegades mostra la realitat del municipi, i constatant que darrerament moltes falles de Paterna li van donant cada vegada més un espai preponderant al monument, la regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Neus Herrero, vol incentivar aquesta crítica amb el Premi de Crítica Local. Un premi que ha guanyat en presència i importància en el món faller amb la participació de moltes comissions falleres.

En aquest premi participen per defecte totes les comissions falleres que planten monument major al municipi, independentment en la categoria que participen cadascuna d’elles.

Hi haurà els següents premis: – 1r premi , 2n i 3r premi, les falles guanyadores rebran un banderí acreditatiu. El jurat d’aquest premi estarà format per Neus Herrero regidora de Participació Ciutadana, diferents tècnics municipals i un veí del municipi.

La responsable de Participació Ciutadana, ha explicat que “amb el premi a la crítica local, volen reconéixer a les comissions que aposten per la conservació de la sàtira, la crítica i l’humor en les falles i estimular a què les falles aposten per la crítica local i satiritzen les coses que passen al nostre poble, retornant així als inicis i l’essència de la festa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + dos =