caixa popular

Les falles de Mislata celebren este cap de setmana el seu I Trofeu de futbol-7

Les regidories de Festes i Esports promouen esta cita prèvia a les Falles per a fomentar la convivència entre les comissions de la ciutat

Les falles de Mislata celebren este cap de setmana el seu I Trofeu de futbol-7
27/02/2018 -

Amb la Crida del diumenge han arrancat ja oficialment les Falles de 2018. A Mislata, un dels primers actes conjunts de les diferents comissions serà este dissabte dia 3 de març, però no tindrà lloc en els casals sinó en els camps de futbol de la Canaleta. Es tracta de la primera edició de Trofeu de Futbol-7 Falles de Mislata, “una competició en la qual els gols no seran el més important, sinó el fet de fomentar la convivència i la germanor entre els fallers de la ciutat”, explica Toni Arenas, precursor de la iniciativa.

El trofeu es disputarà el dissabte, de 16 a 20 hores, en els camps municipals de futbol-7. Però ahir a la vesprada, coincidint amb la reunió prèvia a les Falles que cada any mantenen els presidents de les onze comissions amb els tècnics de la regidoria de Festes i de la Policia Local, es va realitzar el sorteig dels emparellaments, presidit per Toni Arenas, regidor de Festes i d’Esports, les dos àrees municipals que promouen el trofeu.

El trofeu ha sigut dissenyat perquè les cinc comissiones participants disputen una “liguilla” de tots contra tots, amb encontres de 25 minuts sense descans. I una vegada completats els deu partits, els dos primers classificats es mesuraran en la final, que es disputarà en dos temps de 15 minuts, amb cinc de descans. No obstant açò, hi haurà premi per a tots els participants, que com no podia ser d’una altra manera consistirà en un palet, els clàssics estendards propis de les Falles.

En esta primera edició del trofeu de futbol faller participen les comissions Doctor Marañón – Maestro Palau, Lepanto – Don Juan de Austria, Plaça de la Moreria, l’Eliana – Cid i Plaça Eduardo Marquina. L’objectiu dels promotors és que per a edicions successives es vagen sumant més comissions i esta cita esportiva es convertisca en una gran festa de convivència entre les onze falles i els més de quatre mil fallers i falleres que hi ha a Mislata.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018