caixa popular

Les comissions de Mislata reten homenatge a Mare de Déu dels Àngels i Sant Josep

Les onze falles celebren la tradicional i multitudinària cercavila pels carrers de la ciutat

Les comissions de Mislata reten homenatge a Mare de Déu dels Àngels i Sant Josep
19/03/2018 -

Les comissions han complit aquest matí amb la tradició de retre homenatge a la patrona de la ciutat, la Mare de Déu dels Àngels, i a Sant Josep, en el dia de la seua festivitat. Milers de fallers i falleres han desfilat pels carrers del centre de la ciutat lluint les seus millors gal·les, davant una gran quantitat de veïns que han aprofitat el dia festiu per a gaudir del millor ambient faller i contemplar la varietat i vistositat dels vestits regionals valencians.

Des de les onze i mitja del matí, molts mislaters i mislateres s’han donat cita en l’avinguda Gregorio Gea i en la plaça de la Constitució per a veure desfilar a les falles de forma conjunta. Després de participar ahir en l’Ofrena a la Mare de Déu dels Desamparats de València, hui tocava rendir tribut a la patrona de la localitat, la Mare de Déu dels Àngels, i a Sant Josep. Aquesta tradicional cita fallera, organitzada per l’Agrupació de Falles es, és la màxima expressió de la devoció que senten els fallers de Mislata per la seua patrona.

Una a una, totes les comissions han anat entrant en la plaça de l’Ajuntament, presidits per les seues falleres majors i presidents. Una vegada allí, han sigut rebuts primer pel president de l’Agrupació, José Antonio García, als peus de la imatge de la patrona i de Sant Josep, i posteriorment han pujat a l’escenari per a saludar a les autoritats locals, representades per l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Toni Arenas


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 11 =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris