caixa popular

Les falles de Mislata celebren la tradicional exaltació de les seues falleres majors

L’Agrupació reunix a les màximes representants de les onze comissions en el tret d’eixida a les Falles de 2018

Les falles de Mislata celebren la tradicional exaltació de les seues falleres majors
19/02/2018 -

L’Agrupació de Mislata va celebrar el divendres l’exaltació de les falleres majors, el primer gran acte multitudinari de les Falles de 2018, en el qual participen conjuntament les onze comissions de la ciutat. Celebrat com de costum en els Salons Forsañ de Massanassa, el món faller va viure una de les seues nits màgiques i sobretot una de les més esperades per les 22 xiquetes i majors que estan vivint el somni de representar a la seua comissió.

La vetlada va arrancar com de costum amb un sopar previ i a partir de les dotze de la nit va començar l’espectacle. Primer amb un musical d’ABBA, en el qual van participar totes les comissions, i després amb la tradicional imposició de recompenses de l’Agrupació. La part final va ser, sens dubte, la més emotiva, en la qual una a una van anar pujant a l’escenari totes les falleres majors de Mislata. A dalt eren rebudes pel president i la secretària de l’Agrupació, José Antonio García i Paloma Selles respectivament, per a passar darrere de l’escenari a ocupar el seu lloc en un decorat presidit per una espectacular Lluna plena sobre el mar.

L’alcalde de Mislata, Carlos Fernández Bielsa, i el regidor de Festes, Toni Arenas, també van estar presents entre el públic, abrigallant així a les falleres en la seua primera gran posada de llarg. L’altra gran protagonista de la nit va ser la mantenidora de l’acte, Alba Molins, la jove fallera d’Antonio Molle – Gregorio Gea que va formar part de la cort d’honor de la Fallera Major de València en 2016.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + onze =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018