25n
25N
25N

Les Falles queden exemptes del cost de retirar els elements de la via pública

Les Falles queden exemptes del cost de retirar els elements de la via pública
07/03/2017 -

La Regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València ha gestionat per primera vegada de manera directa amb les falles de la ciutat la retirada d’elements de la via pública que han demanat les comissions per a poder col·locar en condicions els seus monuments fallers, casals i altres instal·lacions. A més, i també per primera vegada, el cost de retirar els elements de la via pública ha sigut assumit per la regidoria de Mobilitat Sostenible. Bolards, forquilles i bancs públics són els elements més habituals que han retirat ja, pràcticament en la seua totalitat, els tècnics municipals.

Destaca per damunt de qualsevol altre el barri el cas de Russafa, on s’han desmuntat un total de 336 bol·lards, 15 senyals, un cartell informatiu, cinc forquilles, huit fites, dotze separadors i quatre metres de barrera de tub. El cost subvencionat per part de la regidoria de Mobilitat Sostenible de l’Ajuntament de València en aquest barri ha sigut de 2.095,63 euros.

Poblats Marítims, Camins al Grau, Algirós, Ciutat Vella, Jesús, Extramurs, l’Eixample, l’Olivereta, Campanar i Poblats del Sud són la resta de districtes on la regidoria ha desmuntat material per facilitar la mobilitat i la instal·lació dels monuments fallers. En total se subvenciona un import de 4.461,56 euros.

El pla especial de Falles de Mobilitat Sostenible també abraça accions envers la seguretat dels vianants. Així el dia 10, per exemple, s’instal·larà una tanca de seguretat en la Gran Via Germanies perquè la circulació dels vianants es produïsca de manera segura per tal d’evitar els encreuaments cap al barri de Russafa pel mig de la calçada. La instal·lació i el desmuntatge té un cost de 5.338,01 euros.

A partir del dia 16 es produeix el tall de carrers del centre de la ciutat que es fa a través d’unes tanques el cost total de les quals és de 2.528,76 euros. Finalment, entre d’altres més accions, la regidoria instal·larà panells informatius en les entrades de la ciutat on s’informarà dels talls de vies i dels llocs on poder deixar aparcats els vehicles.

Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible ha comentat que “els fallers ens han agraït que per primera vegada l’Ajuntament haja pres la iniciativa i s’haja comunicat directament amb les comissions per a la retirada del material públic”. Demà, el regidor mantindrà una reunió amb Francisco Corel, vicepresident de la Confederació d’Empresaris Valencians i President de la Federació de Transport i Logística, i amb un representant de la Conselleria de Sanitat per informar dels plànols de circulació en falles per a les ambulàncies.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 5 =