25n
25N
25N

Les Falles d'Especial reactiven el món faller amb 'Una Festa Per a Tots'

La celebració serà la primera gran organització fallera després del confinament

Les Falles d'Especial reactiven el món faller amb 'Una Festa Per a Tots'
11/09/2020 -

Encara queda molt temps per a tornar a la normalitat, i més per a celebrar Les Falles tal com les recordem, però, atenent el títol de la falla gran de l’Ajuntament que portava enguany “açò passarà”. És per això, que cal començar a fer xicotets passos cap a una volta a la vida fallera encara que siga d’una forma molt gradual i simbòlica. Què seria de les Falles sense la secció especial? Amb motiu de celebrar una festa solidària, la Federació de Falles de Secció Especial, l’Ajuntament de València i Turisme València s’han unit per a celebrar ‘Una Festa per a Tots’, enguany “més solidària que mai”.

L’objectiu d’aquesta celebració és reactivar l’exercici faller que tant de temps ha estat aturat i que amb l’arribada de setembre comença a fer els seus xicotets passos de nou. Aquest pròxim dissabte s’entregaran els premis que es van quedar sense entregar durant la pandèmia i que no obstant això, si es van arribar a celebrar com els de la Cavalcada del Ninot, i que per fi seran entregats per la Fallera Major de València (per a aquest any i el vinent) en el Palau de l’Exposició sota estrictes mesures de seguretat. Eixe és el tret d’eixida però després se succeiran concursos de truc, playbacks a la Sala Canal… Una cosa amb la qual porten somiant els representants que es van quedar sense la seua festa gran.

‘Una Festa per a Tots’ congregarà a tots els sectors i àmbits de les Falles durant els dies 25, 26 i 27 de setembre en el Tinglado Núm. 2 de la Marina de València. A més es realitzarà un programa de festejos innovador i adaptat a les actuals circumstàncies. Si la situació sanitària ho permet, se celebrarà el primer gran esdeveniment postconfinament en el món faller i serà una prova del que podrien ser les Falles 2021. No obstant això, la celebració s’organitzarà amb un escàs marge de maniobra, però, així i tot, la federació promet fer de la cita una trobada que faça “partícips a tots els sectors i àmbits del món faller, un esdeveniment per a recuperar la il·lusió, un esdeveniment per als amants de la festa”.

Malgrat la situació sanitària, es garanteix “un estricte i necessari protocol anti Covid-19” en una cita “completament renovada” però que segur despertarà el foc dels fallers que tant de temps porta apagat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =