25n
25N
25N

L'Ajuntament de Burjassot ofereix la seua ajuda a les comissions falleres

Ximo Puig, president de la Generalitat Valenciana, va anunciar anit la cancel·lació i l’ajornament de les Falles de tota la Comunitat Valenciana

L'Ajuntament de Burjassot ofereix la seua ajuda a les comissions falleres
11/03/2020 -

L’expansió de la COVID-19, el coronavirus, ha obligat a cancel·lar esdeveniments multitudinaris per a evitar més contagis, com és el cas de les Falles. Pocs dies abans de començar la seua setmana gran, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, va anunciar anit la cancel·lació i ajornament de les Falles de tota la Comunitat Valenciana, una mesura que afecta municipis com el de Burjassot, l’ajuntament del qual ha anunciat que ajudarà les seues comissions falleres a pal·liar al màxim els seus efectes.

Segons el comunicat emés pel consistori, davant l’ajornament de les festes s’han suspés els actes municipals programats per a aqueixa data, es cancel·len el Bàndol de Falles, l’Ofrena de Flores i la Mascletà del dia 16 de març i es revoquen les autoritzacions d’ocupació de la via pública sol·licitades per a això.

“L’Ajuntament ha oferit a les Comissions Falleres ajuda en tot allò que siga necessari, bé siga espai per a guardar els monuments o ajuda en assessorament jurídic per als pròxims dies”, s’ha informat.

A més, per a continuar amb les recomanacions sanitàries del Ministeri, l’Ajuntament ha destacat que no programarà actes municipals en els quals es puguen congregar grans quantitats de gent i cancel·larà els previstos organitzats pel consistori per a les pròximes dues setmanes. Una mesura que se suma a la limitació de venda d’entrades al cinema municipal, amb un aforament que es reduirà al terç.

Les persones majors, col·lectiu de risc davant els efectes del coronavirus, tindran suspeses activitats com la Gimnàstica de Majors de les Escoles Esportives i els Balls de Majors dels Centres Socials.

L’administració de Burjassot ha recomanat als seus veïns i veïnes respectar les indicacions que donen els organismes oficials i administracions autonòmiques i nacionals en matèria de salut, que funcionen de manera coordinada i en contacte constant, segons va assegurar ahir la ministra d’Hisenda i portaveu del Govern estatal, María Jesús Montero, en una roda de premsa per a informar de les últimes novetats de l’avanç del virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 2 =