25n
25N
25N

Les Falles d'Alfafar celebren un any més el seu tradicional concurs de pessebres

Les Falles d'Alfafar celebren un any més el seu tradicional concurs de pessebres
18/12/2017 -

Les falles d’Alfafar han celebrat, un any més, el seu tradicional concurs de pessebres anual, organitzat per la Junta Local Fallera d’Alfafar, en el qual ha resultat com a falla guanyadora, l’Associació Cultural Falla La Fila.

Aquests pessebres fallers compten amb moltes hores de treball, i una preparació de mesos, perquè aquestes obres d’art vegen la llum i el Nadal entre també en els casals fallers. A més, es van poder contemplar obres de molt diferents formats, des de pessebres tradicionals, amb muntatges d’aigua i llums, fins a pessebres més reduïts, i fins i tot un projectat amb figures en la paret, la qual cosa demostra que l’enginy i la innovació en el món faller no té fi.
Pel que fa als premiats, la falla La Fila va ser guardonada amb el primer premi, sent així la guanyadora del concurs.

El segon premi ho va obtenir la falla l’Amistat i el tercer premi la falla Sant Jaume. Els van seguir la falla El Sequer, Hort del Comte, Parque Alcosa i Pensat i Fet.

En el lliurament de premis, que es va celebrar en el Centre de Majors d’Alfafar, també es van repartir els guardons del concurs de targetes de nadal, en les seues diferents categories, on els més xicotets feliciten el nadal a tots els fallers i falleres del municipi.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’aposta i felicita a les comissions falleres pel treball realitzat i des de la mateixa Junta Local Fallera, per a mantenir vives les tradicions tant falleres com a culturals.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + tres =