25n
25N
25N

Les Falles d'Alfafar celebren el seu concurs de pesebres

Les Falles d'Alfafar celebren el seu concurs de pesebres
21/12/2018 -

Les Falles d’Alfafar van celebrar el passat 15 de desembre el seu tradicional concurs de pesebres, organitzat per Junta Local Fallera d’Alfafar, i amb la col·laboració de la regidoria de Falles de l’Ajuntament d’Alfafar.

Després de mesos d’intens treball en els casals de les set comissions, finalment va ser la Falla La Fila la qual va repetir guardó amb un pesebre tradicional molt monumental, al qual acompanyaven jocs de llums i espectacles aquàtics. En segon lloc, va quedar la Falla El Sequer amb un pesebre nou fet amb llana i representant la naturalesa mitjançant ocells, que simbolitzaven les diferents figures. El podi el va completar la Falla l’Amistat amb el tercer lloc.

La resta de premis van ser per a la Falla Parc Alcosa, en quart lloc, seguida de les falles Sant Jaume, Hort del Comte i Pensat i Fet, en un lliurament de premis molt emocionant que va tindre lloc en el saló d’actes del centre de majors de la localitat davant l’atenta mirada de més d’un centenar de falleres, fallers, veïnes i veïns del municipi

El regidor de Falles, Eduardo Grau, ha volgut ressaltar l’evolució que han experimentat aquests pesebres, indicant que: “tenim la sort de tindre un món faller molt implicat en les activitats organitzades, que compten amb el suport total d’aquesta regidoria i aquest ajuntament, i que treballen any rere any innovant i presentant uns treballs meravellosos, que van des del més tradicional fins al més innovador”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =

CCCC