25n
25N
25N

La Falla Municipal Infantil 2020 recupera la història de València

Ceballos i Sanabria han presentat l’esbós de la Falla Infantil 2020 de València en el qual es fomente la part didàctica

La Falla Municipal Infantil 2020 recupera la història de València
06/06/2019 -

“Saps qui sóc?” és el lema de la Falla Municipal Infantil 2020 de València que, l’any vinent, omplirà de color la Plaça de l’Ajuntament. Els artistes fallers Ceballos i Sanabria van ser els triats per a convertir en una realitat un dels monuments més visitats de la ciutat de València. I, durant la presentació dels esbossos de les Falles 2020, van aconseguir deixar als assistents amb la boca oberta.

Per desena vegada, aquests artistes fallers plantaran en la Plaça de l’Ajuntament. No obstant això, aquesta vegada, ho faran amb una proposta molt diferent, encara que sense perdre la seua essència: “falles didàctiques amb les quals aprendre jugant”.

D’aquesta manera, la Falla Municipal Infantil 2020 comptarà amb “personatges il·lustres valencians, que formen part de la identitat de la ciutat”, amb l’objectiu de contar, als més menuts, un trosset de la història de València a través de diferents personatges. Per descomptat, la paritat estarà garantida perquè, com ha afirmat, “hi haurà tantes dones, com a homes”, entre les quals destaquen Carmen Alborch o la pianista Iturbi.

Però, a més, aquests personatges s’enquadraran dins de llocs emblemàtics de la ciutat, com el Micalet, “que serà el monument principal de la Falla Infantil”, o la Ciutat de les Arts i les Ciències. Sens dubte, una proposta molt original en la qual no faltarà el color, la història i la cultura valenciana.

Fallas 2020 bocetos

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + quinze =