25n
25N
25N

La Falla Municipal 2020 girarà al ritme de la Terra

Els artistes fallers ja han presentat l’esbós de la Falla Municipal gran de València 2020

La Falla Municipal 2020 girarà al ritme de la Terra
06/06/2019 -

Comencen a perfilar-se les Falles 2020. El Centre del Carme es convertia en el lloc triat per a la presentació dels esbossos de la Falla Municipal 2020 de València que, un any més, presidirà la Plaça de l’Ajuntament durant els dies grans de les nostres festes josefines. En l’acte de presentació no van faltar ni el regidor de Cultura Festiva en funcions i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ni, per descomptat, els artistes fallers del monument gran municipal.

En aquesta ocasió, seran els artistes fallers Manolo Martín i José Ramón Espuig, juntament amb l’artista Escif, els encarregats de fer realitat un dels esbossos de les Falles que més ha sorprés. I és que si ja avançaven, en una entrevista a València Extra, que “hi hauria elements que mai s’havia vist en la Plaça de l’Ajuntament”, durant la presentació, van revelar que el monument principal girarà al mateix temps que el fa la Terra.

S’ha apostat per la imatge d’una “dona meditant” per a presidir la Falla Municipal gran 2020. Una dona “apoderada i impassible”, com l’ha descrita Escif, que “mirarà cap a un costat o cap a un altre, depenent de l’hora en la qual es visite”.

Fallas 2020 bocetos

No obstant això, el més destacat d’aquest esbós de les Falles 2020 és que es tracta d’una falla “revolucionària” perquè, com han explicat, “s’allunyarà de l’ornament per l’ornament, de l’espectacle per l’espectacle. Proposem una falla descentralitzada, amb una figura central i nou figures externes que simbolitzaran el medi ambient o el turisme”, i que, a més, no es col·locaran com estem acostumats, sinó tot el contrari. I és que podrem trobar-nos una figura “en la font o, fins i tot, damunt del semàfor“.

Sens dubte, una proposta trencadora que, sota el lema “Això també passarà”, tractarà de tornar a captivar als milers d’espectadors que, cada any, s’acosten fins al cor de la ciutat per a gaudir de la Falla Municipal 2020 de València, una de les més visitades de la ciutat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − 3 =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus