25n
25N
25N

Treball i participació caracteritzen a la comissió de la Falla Mercat de Castella

Un dels seus actes més característics és la Presentació d’Homes

Treball i participació caracteritzen a la comissió de la Falla Mercat de Castella
16/03/2017 -

Un grup de veïns de l’antiga plaça José Maestre, reunits en els bancs d’aquesta plaça valenciana, van anar donant forma a la idea de crear una comissió fallera. I així, entre reunions veïnals, i després de sol·licitar la demarcació a la Junta Central Fallera, va sorgir la Falla Mercat de Castella, que pertany al districte valencià de l’Olivereta.

Va ser al setembre de 1979 quan va començar l’activitat com a falla, i amb molt treball i esforç, però també il·lusió, aquesta comissió fallera va començar a funcionar i a créixer fins a l’actualitat.

València Extra ha parlat amb el President de la Falla Mercat de Castella, Rafa Martínez Lojo, que ha volgut destacar l’alta participació que sempre ha existit entre els membres d’aquesta comissió fallera. I és que si alguna cosa els caracteritza són les ganes que posen tant en l’organització, com en la participació de qualsevol acte.

Així mateix, Rafa Martínez ha volgut destacar un acte, que no solament fa gaudir a tots els fallers, sinó que a més és un dels més esperats. ‘La Presentació d’Homes és un acte que preparen les dones de la comissió per a homenatjar al President i a la Comissió Masculina para, d’aquesta manera, donar-los un dia de protagonisme especial’.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 + 15 =

museo prehistoria
museo prehistoria