25n
25N
25N

La Falla Mendizábal de Burjassot, solidària amb el Centre de Transfusió de sang de la Comunitat Valenciana

La Falla Mendizábal de Burjassot, solidària amb el Centre de Transfusió de sang de la Comunitat Valenciana
02/02/2021 -

Les comissions falleres de Burjassot continuen mostrant el seu vessant més solidari i, com a exemple d’això, la Falla Mendizábal del municipi acollirà una nova jornada de donació de sang en el municipi.

El dimecres 3 de febrer, de 17.00 a 20.30 hores, el casal de la comissió burjassotera obrirà les seues portes, amb totes les mesures sanitàries garantides, perquè totes les persones que així ho desitgen passen a donar sang.

Des del Centre de Transfusió recorden que el treball dels hospitals continua sent intens a tots els nivells i la sang continua sent molt necessària, ja que els pacients que continuen amb els seus tractaments, en moltes ocasions, necessiten transfusions de sang per a curar les seues patologies. Per aquest motiu, recorden la importància de la donació.

Poden ser donants de sang les persones entre 18 i 65 anys que pesen més de 50 quilos i gaudisquen de bona salut. Les dones poden donar sang tres vegades a l’any mentre que els homes poden fer-ho quatre vegades. No cal acudir en dejú.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × cinc =