25n
25N
25N

La Falla Mendizábal de Burjassot inicia el seu projecte "Cultura 10"

El projecte cultural inaugurarà els seus actes el proper divendres 8 de novembre

La Falla Mendizábal de Burjassot inicia el seu projecte "Cultura 10"
06/11/2019 -

La Comissió de la Falla Mendizábal de Burjassot posa en marxa aquesta setmana, concretament aquest divendres 8 de novembre a les 21.00 hores, una nova edició del seu projecte cultural “Cultura 10”. Uns dies carregats d’activitats en els quals se succeiran els tallers, les xarrades o el teatre en una programació elaborada per la Comissió de manera molt cuidada i que compta amb la col·laboració de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Així, com s’ha assenyalat, aquest divendres 8 de novembre a les 21.00 hores el Casal de la Falla acollirà la inauguració de “Cultura 10” per a donar pas, el dissabte 9 de novembre a les 11.00 hores al taller de doblatge per a la Comissió Infantil. Ja a la nit, a les 23.00 hores, es realitzarà una visita nocturna a la València Misteriosa. El cap de setmana finalitzarà amb l’excursió a Anna el diumenge 10 de novembre i que inclourà un concurs fotogràfic.

Les activitats de la setmana vinent començaran el dimarts 12 de novembre a les 20.00 hores amb el col·loqui “L’esport adaptat” en la qual es comptarà amb la participació de Pepe Marquina, president d’AVAPACE, José Arturo Gisbert, president d’ADERES, José Vicente Maties, Vicepresident d’ADERES i Cintia Maties, coordinadora d’activitats i oci. El dijous 14 de novembre la xarrada estarà a càrrec de Xemayo i versarà sobre art urbà. Serà a les 19.00 hores en el Casal de la Falla.

El teatre serà el protagonista del cap de setmana amb la posada en escena de l’obra “Moments”, adaptada i traduïda per Piedad Benlloch. Serà també en el Casal de la Falla a les 17.00 hores el diumenge 17 de novembre.

I, per a finalitzar aquests dies d’activitat, el dimarts 19 de novembre a les 20.00 hores tindrà lloc la xarrada “València: abraçada a la mar i al Túria”, amb el pedagog i escriptor José Vilaseca com a ponent d’aquesta. L’última de les activitats programades tindrà lloc el dimecres 20 de novembre a les 20.00 hores. En aquest cas, es tracta d’una exhibició sobre “Els balls valencians”, que estarà impartida per Luís Calderón. Després d’aquesta, es procedirà a la clausura de “Cultura 10”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + sis =