25n
25N
25N

La Falla Mariano Benlliure- Sèquia de Tormos presenta el seu projecte #TALCOM, solidari amb AVAPACE

La Falla Mariano Benlliure- Sèquia de Tormos presenta el seu projecte #TALCOM, solidari amb AVAPACE
25/06/2018 -

El Casal de la Falla Mariano Benlliure- Séquia de Tormos de Burjassot ha acollit la presentació del gran projecte solidari que la Comissió desenvoluparà juntament amb l’Associació Valenciana d’Ajuda a la Paràlisi Cerebral (AVAPACE) i que culminarà el març de 2019 amb la plantà del monument gran de la Comissió que estarà dedicat íntegrament a AVAPACE.

Els components de la Comissió van ser els encarregats de donar a conéixer la imatge del projecte, #TALCOM, cedint la paraula a Pepe Marquina, president d’AVAPACE que va exposar la labor que realitza l’entitat per a millorar la qualitat de vida i orientar les fases del cicle vital de les persones amb paràlisi cerebral.

Va intervenir també en la presentació l’artista faller Raúl Martínez, d’Estudi Chuky, autor del cartell solidari i l’encarregat de realitzar el monument gran que es plantarà al març del pròxim any i que estarà dedicat a difondre i sensibilitzar sobre la paràlisi cerebral. Un monument que estarà adaptat i accessible per a les persones amb paràlisi cerebral.

Durant la presentació del projecte, que té com a objectius la difusió, sensibilització i recaptació de fons a favor d’AVAPACE, es van donar a conéixer algunes de les accions solidàries que es desenvoluparan al llarg de l’exercici 2018/2019 tals com la posada a la venda de polseres solidàries, la generació de punts d’informació en els actes que programe la Falla, la realització de convivències i xarrades informatives i l’organització de la I Sant Silvestre Solidària de Burjassot, que tindrà lloc el 23 de desembre d’enguany.

Tot açò, com s’ha assenyalat, culminarà amb la plantà de la Falla gran de 2019, dedicada íntegrament a AVAPACE.

No van faltar a l’aquesta cita tan important per a la Comissió l’Alcalde de Burjassot, Rafa García, la Regidora de Falles, Estefanía Ballesteros i el Regidor de Festes, Manuel Pérez Menero que van recolzar a la Falla i van destacar la importància de l’acció solidària que ha emprés en aquest curs 2018/2019.

Tota la informació sobre les accions que duu a terme la Falla poden consultar-se en el Facebook Falla Mariano Benlliure L’Entroncament i en el Twitter @fala_empalme. Així mateix, aquelles persones que així ho desitgen poden posar-se en contacte amb la comissió a través del mail fallaempalme@gmail.com.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =

CCCC