25n
25N
25N

La Falla Immaterial de 2021 homenatja el cant tradicional valencià

facebook.com/Ceballos-Sanabria

La Falla Immaterial de 2021 homenatja el cant tradicional valencià
23/02/2021 -

La Universitat de València (UV) presenta en el Centre Cultural La Nau la Falla Immaterial 2021, que aconsegueix enguany la seua cinquena edició amb el mateix objectiu d’unir tradició, intel·ligència artificial i divulgació científica. En aquesta ocasió, el tema central és el cant tradicional valencià.

El projecte –impulsat des de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE-UV)– es basa a emprar la intel·ligència artificial per a mostrar a través de les Falles el cant tradicional valencià.

Un any més aquest projecte serà interactiu i participatiu ja que perquè siga possible requerirà la implicació de la ciutadania. La intel·ligència artificial interactuarà amb el públic per a construir les falles per mitjà del cant i l’ús de telèfons mòbils. Per això, caldrà accedir a la web la Falla Immaterial que, amb la participació de les persones usuàries, recorrerà a les ones sonores per a tindre tots els monuments plantats i iniciar La Cremà virtual el pròxim 19 de març.

Totes les activitats culturals que es desenvoluparan al voltant de la Falla i que enguany –per la situació pandèmica– tindran un caràcter en línia: es podran consultar des del canal YouTube de l’ETSE-UV.

El Claustre del Centre Cultural La Nau també acull una instal·lació interactiva que reprodueix a través de diverses pantalles la imatge dels monuments plantats fins ara.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos + un =