caixa popular

Cap de suro plantarà la Falla Infantil Municipal 2019

Demà es coneixerà qui serà l’artista que s’encarregarà de la Falla Gran Municipal

Cap de suro plantarà la Falla Infantil Municipal 2019
08/05/2018 -

Les Falles 2019 comencen a agafar forma. I és que, aquesta vesprada, un jurat de caràcter faller i artístic ha triat a l’artista que s’encarregarà de plantar la Falla Infantil Municipal 2019. Finalment, el projecte triat ha sigut el de Cap de Suro format per Xavi Gurrea i Ariadna González que s’ha guanyat al jurat.

jurat JCF

@festesvlc

Per tercer any consecutiu, ha sigut un jurat completament despolititzat l’encarregat de triar el millor projecte per a una de les falles que més visites rep durant les festes josefines. Fins a aquest moment, la composició del jurat, que ha sigut proposada per la Interagrupació de Falles de València, la federació de Falles I+E i el Gremi Artesà d’Artistes Fallers de València, així com per l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València i el Departament de Didàctica de l’Expressió Musical, Plàstica i Corporal de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València, s’ha mantingut en secret.

Durant el procés d’elecció, també ha estat presents el regidor de Cultura Festiva, Pere Fuset, i un representant de Junta Central Fallera, però solament com a testimonis, és a dir, que han pogut expressar el seu punt de vista, però han estat exempts durant el moment de la votació.

Demà es coneixerà l’artista triat per a la Falla Gran Municipal 2019. Les Falles de València marquen el calendari de tots els valencians, i a més, després d’anys amb els pressupostos congelats, per al 2019, les falles municipals comptaran amb un increment econòmic, que arribarà als 205.000 euros per a la falla gran, i als 28.500 euros per a la infantil, que s’ha notat en els ambiciosos projectes que han presentat els artistes fallers de la nostra ciutat.

menut palau

Etiquetes


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × tres =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats
Extra nº 2 - FEBRERO 2019