La falla Cotxera complix 50 anys

La comissió prepara una programació cultural per a repassar mig segle de vida

La falla Cotxera complix 50 anys
23/10/2018 -

La falla Barri Cotxera es prepara per a celebrar els 50 anys d’història. La comissió ha preparat tot un seguit d’activitats per a commemorar mig segle de vida. La programació comença amb una exposició que repassa la història de la comissió d’un dels barris més antics de la capital de l’Horta Sud. La mostra, que es pot visitar en el Museu Comarcal de l’Horta Sud, és un recorregut per la història de la falla amb vestits, ninots i altres records significatius.

Al llarg de la setmana també hi ha programades xarrades i taules redones que abordaran diverses qüestions i temàtiques. El dimecres dia 24, Ivan Esbrí, llicenciat en Història i membre de l’Associació d’Estudis Fallers, pronunciarà una xarrada titulada “El patrimoni del taller de falles, un llegat desconegut”. El dijous 25, l’investigador Boro Císcar parlarà de “Torrent i el vi”. Divendres tindrà lloc en el casal de la comissió una taula redona sobre l’evolució generacional de la festa fallera. La programació conclourà el dissabte dia 27 amb la participació de l’antic grup infantil de danses 10 i mig de la falla Cotxera.

Al mes de desembre, en el marc de la programació oficial d’actes de la Carta Poblament de la Ciutat, tindrà lloc el XVIII Concurs d’Indumentària Narci García. Este acte serà el dia 1 de desembre en l’Antic Mercat.

Més informació

mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze + 20 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019