25n
25N
25N

Descobreix la falla més antiga del barri de Benimaclet

La Falla Barón de San Petrillo – Enrique Navarro – Leonor Jovani celebra el seu 75 aniversari

Descobreix la falla més antiga del barri de Benimaclet
27/02/2017 -

Fallas BenimacletEn el centre històric de Benimaclet es troba la Falla Barón de San Petrillo – Enrique Navarro – Leonor Jovani, la falla més antiga del barri, però també una de les més actives que, enguany, compleix el seu 75 aniversari.

El caràcter obert i la germanor de la seua comissió fallera, així com l’originalitat en els actes que organitzen s’ha convertit en el segell d’identitat d’aquesta falla.

València Extra ha parlat amb Vicente Julián Magdalena, President de Falla Barón de San Petrillo – Enrique Navarro – Leonor Jovani, que ens ha explicat com s’estan preparant per a les Falles 2017.

Parla’ns de la història de la Falla Barón de San Petrillo – Enrique Navarro – Leonor Jovani

La nostra Falla Barón de San Petrillo – Enrique Navarro – Leonor Jovani, es va fundar l’any 1942, per un grup de persones que pertanyien al Centre Instructiu Musical de Benimaclet – CIM. Enguany celebrem el nostre 75 aniversari, per la qual cosa som la falla més antiga del barri de Benimaclet.

En aquest exercici 2016-2017, som de comissió, 120 infantils i 275 majors.

Què té d’especial la vostra falla?

Som una falla que ens preocupem pel monument i per les tradicions valencianes, i ens caracteritzem pel nostre caràcter obert i faller.

Especialment, per l’acte de la Cremà de les nostres falles, en fer-la diferent utilitzant un avió per a iniciar la pròpia cremà.

Com us esteu preparant per a les falles?

Preparem la falles amb il·lusió, treball i esforç.

El 5 de febrer durant tot el dia vam tenir actes de celebració del nostre 75 aniversari (Cercavila, Missa, Menjar i Gal·la Homenatge en el saló Olympia d’Alboraia, a les Falleres Majors i Presidents d’aquests 75 anys).

En què consistirà el vostre monument faller?

La falla gran és un homenatge a les cançons valencianes, amb escenes típiques i alhora crítiques.

La falla infantil està dedicada al món marí.

Un missatge per a convidar als veïns a participar en els actes.

Dins del nostre caràcter obert i faller, convidem a tots els veïns i visitants, al fet que compartisquen amb nosaltres el sentiment de les falles… Festa i tradició.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =