25n
25N
25N

La Falla L'Antiga de Campanar compleix tres dècades en la Secció Especial

On està i com arribar a la Falla L’Antiga de Campanar

La Falla L'Antiga de Campanar compleix tres dècades en la Secció Especial
16/03/2019 -

Visitar la Falla L’Antiga de Campanar és tot un clàssic. I és que, encara que per la seua ubicació està més allunyada de la tradicional ruta fallera, la veritat és que són molts el que es desplacen per a gaudir del seu monument. L’artista faller Carlos Carsí ha sigut l’encarregat de tirar avant un monument faller que, sens dubte, trenca tots els esquemes.

Sota el lema ‘Juga, juga… i voràs’, i amb el disseny d’Alejandro Santaeulalia, la Falla L’Antiga de Campanar no comptarà amb un cos central del qual partisquen tots els elements, sinó que estarà composta d’una banda davantera i una altra posterior. La proposta de L’Antiga de Campanar mostra un taller de vells joguets que estan per reparar, fent referència als herois actuals, però també a tots els problemes amb què ha de bregar la societat.

Després de tres dècades en la Secció Especial, la Falla L’Antiga de Campanar només ha aconseguit obtindre el primer premi en els anys 1989, 1991 i 2017. Així i tot és una de les falles més visitades durant les nostres festes josefinas. En aquest 2019, ha conseguit el premi a la millor Falla 2019.

Ubicació Falla L’Antiga de Campanar

Si et preguntes on està la Falla L’Antiga de Campanar, a València Extra, t’informem de com arribar. Aquesta falla es troba situada al carrer Molino de la Marquesa, 1. Així, per a poder visitar-la, pots agafar la línia 67 de l’EMT, o bé les línies 1 i 2 de Metrovalencia, baixant en l’estació Campanar – La Fe, que es troba a pocs metres de la falla.

Imatges de la Falla L’Antiga de Campanar 2019

Fes click a la foto per a veure la galeria més gran.

Més informació

1 Comentari

  1. Miguel
    Miguel desembre 26, 11:05

    Gran falla. Sin duda de visita obligada. Un saludo.

    Resposta al teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 2 =