25n
25N
25N

Els focs artificials i 'El Pasacalle Loco', senyals d'identitat de la Falla Àngel de l'Alcàsser-Josep Maestre

Des dels seus inicis, aquesta comissió fallera ha sigut coneguda sota el nom de ‘Falla El Cid’

Els focs artificials i 'El Pasacalle Loco', senyals d'identitat de la Falla Àngel de l'Alcàsser-Josep Maestre
04/03/2017 -

En la primavera de l’any 1956, la Falla Àngel de l’Alcàsser-Josep Maestre va iniciar la seua marxa fallera sota el nom de ‘Falla Grup Verge dels Desamparats’, encara que des de llavors fins a l’actualitat s’ha conegut popularment com a ‘Falla El Cid‘.

En unes aules de l’antic col·legi Gil i Polo, de 12 metres quadrats, la comissió d’aquesta fallera, que aleshores comptava amb 30 fallers, va començar a agafar forma fins a convertir-se en el que coneixem hui dia.

València Extra ha parlat amb Rafa Martí Monforte, President de la Falla Àngel de l’Alcàsser-Josep Maestre, que ens ha explicat els senyals d’identitat d’aquesta comissió fallera.

Què fa especial la teua Falla?

El que la fa especial és que és una falla de barri, una comissió humil, però que aposta sempre pel monument i per la vessant cultural de la festa, com les falles grans de la ciutat que aposta per la innovació.

Quin és l’acte faller que us caracteritza?
La presentació d’esbossos pense que té un lloc especial en la programació, i ‘el Pasacalle Loco’, que té lloc el dia 19 de març. A més, els focs artificials i la música són senyals d’identitat d’aquesta comissió.

Com definiries als membres de la teua comissió?

Els definiria com una gran família on hi ha molta estima, admiració, discussions i problemes com la resta de famílies del món, però que ningú de fora es clave amb cap component d’aquesta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 1 =