25n
Orgull
Orgull

Falla Almirante Cadarso – Conde Altea: un monument ple de secrets

Aquests són els monuments de les comisions de la secció especial 2021

Foto: Xisco Navarro

Falla Almirante Cadarso – Conde Altea: un monument ple de secrets

Entre el centre de València i el barri de Russafa, es troba la Falla Almirante Cadarso – Conde Altea, una de les últimes entrades en la Secció Especial. Per a aquestes falles 2021, han confiat el seu monument a l’artista Manuel Algarra i enguany el lema és ‘No li ho contes a ningú‘.

Almirante Cadarso – Conde Altea tan sols pertany a la Secció Especial des de l’any 2005, però l’ombra de la seua tradició és molt llarga: es va fundar l’any 1930 i, si per alguna cosa destaca en l’actualitat, és pel seu envejable palmarés dels últims anys amb el Ninot Indultat: ho va guanyar quatre vegades consecutives, des de 2015 fins a 2018.

Falla Almirante Cadarso – Conde Altea. Foto: Xisco Navarro

Com arribar a la Falla Almirante Cadarso – Conde Altea

A causa de la seua proximitat al centre de la ciutat, una de les millors maneres de visitar el monument és a peu, ja que es pot arribar fàcilment per la Gran Via, alhora que es visiten altres falles com Maestro Gozalbo – Conde Altea, Ciscar – Borriana o la comissió Pizarro – Cirilo Amorós.

Almirante Cadarso – Conde Altea es troba en la intersecció d’aquests dos carrers. Les parades de Metrovalencia queden la majoria lluny d’aquesta falla, encara que una de les més apropiades és la de Colón.

Així i tot, el més recomanable quant a transport públic és utilitzar l’autobús: línies 13, 14, 15, 19, 79, 92 i 93.

Falla infantil Almirante Cadarso – Conde Altea. Foto: Xisco Navarro

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =