25n
25N
25N

Falete triomfa en la plaça de la Llibertat

Falete triomfa en la plaça de la Llibertat
29/07/2016 -

La plaça de la Llibertat es va omplir de gom a gom per a rebre Falete. El cantant va demostrar als milers de persones amb el seu espectacle Falete, Siempre Falete, que es tracta d’un gran artista, que va debutar al teatre Lope de Vega de Sevilla amb només 17 anys, cantant per a la Chunga. El assistents gaudiren d’unes hores este dimecres,  on l’artista cantà els seus grans èxits i va obtindre l’ovació del públic, amb un remolí de passió flamenca sobre l’escenari.

Els xiquets i xiquetes també van gaudir d’activitats. Al llarg de la vesprada, els carrers del Pintor Miró-Azorín va acollir una animació infantil, on han pogut jugar a diferents jocs. A més, en la Fira del Llibre es va organitzar un recital poètic musical, homenatge a Cervantes i una lectura dramatitzada d’un fragment del Quixot.

Els amants del teatre van assistir a la representació l’obra Xiqueta, per Déu, de la mà de la falla Àngel de l’Alcàsser. La Rondalla i Grup de Ball Forcat va omplir la plaça de l’Església de riures i va amenitzar la vetlada.

I per a finalitzar el dia, la Federació de Moros i Cristians organitzà en la plaça Major, una revetla, a partir de les 24 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − onze =