caixa popular

FACSA participa en AQUAlity desenvolupant tecnologies híbrides que eliminen contaminants emergents

FACSA participa en AQUAlity desenvolupant tecnologies híbrides que eliminen contaminants emergents
10/10/2017 -

FACSA ratifica la seua aposta per la recerca i les noves tecnologies aplicades a la millora del medi ambient. L’empresa castellonenca participarà en el projecte AQUAlity. Una xarxa europea de recerca formada per universitats, empreses i centres de recerca que persegueix desenvolupar tecnologies de purificació innovadores, més eficaces que els tractaments convencionals, capaços d’eliminar de forma eficient els contaminants emergents.

Es tracta d’un tipus de contaminants que, encara que estan presents en quantitats molt xicotetes en sistemes aquosos, tenen potencial suficient per a causar efectes adversos tant sobre la salut humana com en l’àmbit ecològic.

El projecte europeu preveu habilitar un programa estructurat de formació per a, a través de la recerca, capacitar a 15 científics altament qualificats que siguen capaços d’afrontar amb garanties els reptes relacionats amb la protecció dels recursos hídrics enfront dels contaminants emergents.

Estos científics s’encarregaran de desenvolupar eines analítiques que faciliten la detecció d’este tipus de substàncies i ajuden a avaluar el seu impacte ambiental, a més d’engegar processos d’oxidació avançada que faciliten la seua eliminació. Al seu torn, per a la seua aplicació, tots estos processos s’integraran en una eina híbrida innovadora única.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Paiporta
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris