25n
25N
25N

L'il·lustrador Fabio Zimbres participarà en el Festival Tenderete

L'il·lustrador Fabio Zimbres participarà en el Festival Tenderete
06/06/2018 -

L’il·lustrador Fabio Zimbres participarà amb un taller i una xarrada en la pròxima edició del festival d’autoedició gràfica i sonora Tenderete, que se celebra durant el 8 i 9 de juny en el centre d’innovació Las Naves i en La Mutant. Al costat dels tallers de dibuix i serigrafia, els visitants podran visitar l’exposició de serigrafia ‘Tintas Amigas’.

Fabio Zimbres, arquitecte, dissenyador gràfic i artista, va començar fent còmics i fanzines en Sao Paulo per a la revista HQ Alternativa Animal, considerada per la crítica especialitzada la major publicació d’historietes que ha existit a Brasil. És creador d’Ediciones Tonto i Mini Tonto, i també ha publicat les seues il·lustracions en l’editorial valenciana Media Vaca en obres com ‘Panamá o las aventuras de mis siete tíos’ o ‘Mis primeras 80.000 palabras’.

Impartirà el taller de dibuix “Dibuixant en Tapa” i una xarrada al costat d’Arnal Ballester, amb motiu del ‘Brindis al sol’ dels 20 anys de Media Vaca. Un homenatge impulsat des de la xarxa Connecta Cultura de Las Naves en el seu treball de suport a la il·lustració valenciana i que ha permés que Fabio Zimbres estiga a València. Ambdues activitats se celebraran al llarg del dissabte.

Per la seua banda, Vicent Ferrer, editor de Media Vaca, compartirà la seua experiència i coneixements en la xarrada “Els meus llibres fetitxes” a les 19.00 hores del divendres 8 de juny.

Durant les dues jornades de Tenderete, al costat de les activitats emmarcades dins del ‘Brindis al sol’, hi haurà tallers de serigrafia i papercut, així com una fira de publicacions que tindrà lloc en La Mutant, la xarrada d’O Panda Gros (Glasgow), la trobada amb Ramón Esono Ebalé i la presentació del llibre ‘Dónes a la festa’ editat per VLCETC.

L’EXPOSICIÓ TINTAS AMIGAS

Dins del marc del festival, divendres que ve 8 de juny s’inaugura en Las Naves l’exposició ‘Tintas Amigas’ que està composta per diferents serigrafies, gravats i neons que han format part de les edicions anteriors del festival Tenderete. La mostra es podrà visitar des d’aquest divendres fins al 7 de juliol en la sala d’exposicions de Las Naves.

Algunes de les obres que es podran gaudir són d’artistes i col·lectius amb segell nacional com Máquina Total, October Press, Entramados, La miliciana, Turbina Magia, Print in filed, Carlos G.O.D., Children of Corita i Olaf. A més, el públic també podrà gaudir amb obres d’artistes provinents de països com Portugal, França, Itàlia, Sèrbia y Colòmbia, destacant noms com Le Dernier Cri, Strane Dizioni, Oficina Arara, Atelier McClane, Phileas Dog o Sarcófaga, entre altres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × dos =

CCCC
torrent