caixa popular

Les Escoles Esportives Municipals imparteixen extraescolars de 24 disciplines

El termini d’inscripció s’inicia hui

Les Escoles Esportives Municipals imparteixen extraescolars de 24 disciplines
17/09/2018 -

Les Escoles Esportives Municipals, que tenen com a objectiu endinsar als xiquets i xiquetes d’entre 4 i 18 anys al món de l’esport, així com a fomentar la seua pràctica en grup i els beneficis que comporta per a la salut, començaran la seua activitat a l’octubre. Les classes, que es realitzaran en horari no lectiu a les instal·lacions dels mateixos centres escolars, així com a alguns poliesportius municipals, versaran sobre 24 disciplines esportives diferents. El termini d’inscripció comença hui, dilluns 17 de setembre.

La regidora delegada de Sanitat, Salut i Esport Maite Girau, ha informat hui d’aquestes activitats que organitzen les diferents Federacions i entitats esportives en col·laboració amb la Fundació Esportiva Municipal, i ha explicat que es tracta d’un programa de promoció de l’esport «que compta amb tots els requisits legals de seguretat i salut i de qualitat educativa», i destaca per ser «igualitari, ja que integra a tots i totes que vulguen practicar esport, facilita una conciliació familiar i garanteix una correcta iniciació esportiva».

«Un dels objectius principals que orienta la política esportiva d’aquest govern municipal és el d’aconseguir oferir esport per totes i per a tots. Amb les Escoles Esportives acostem l’esport a l’edat més primerenca i en un entorn molt adequat, perquè portem l’esport als mateixos centres educatius on els xiquets i xiquetes cursen els seus estudis i, quan això no és possible, a les mateixes instal·lacions esportives municipals», ha explicat la regidora.

Per a aquest curs 2018/2019 les Escoles Esportives Municipals imparteixen classes d’activitat física de base, preesport, escacs, atletisme, bàdminton, bàsquet, handbol, esports adaptats, esgrima, futbol sala, futbol femení, gimnàstica rítmica, gimnàstica artística, hoquei, karate, orientació, frontenis, voleibol, rugbi, triatló, tenis de taula, pilota valenciana, pàdel i waterpolo.

Per a tots aquells centres escolars que no hagen pogut inscriure’s durant les dates establertes, es tornarà a obrir el termini al gener per poder gaudir de totes les activitats proposades per les Escoles Esportives.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 4 =