25n
25N
25N

Les exposicions relacionades amb el 50 aniversari de l'arribada a la Lluna podran visitar-se en el Museu de les Ciències fins al 19 de juliol

Les exposicions relacionades amb el 50 aniversari de l'arribada a la Lluna podran visitar-se en el Museu de les Ciències fins al 19 de juliol
12/07/2020 -

El pròxim 19 de juliol finalitza el període d’exposició dels continguts especials del Museu de les Ciències en commemoració del 50 aniversari de l’arribada de la primera missió tripulada a la Lluna. Són diverses peces pertanyents a la col·lecció de Jordi Gasull, productor i guionista de ‘Atrapa la bandera’ i el major col·leccionista d’objectes de l’espai a Espanya, que des del passat estiu romanen exposades al carrer Menor del Museu.

Un vestit d’astronauta rèplica del qual portava Neil Amstrong fa 50 anys sobre la Lluna i objectes com a tisores quirúrgiques, una llanterna o indicador de pressió s’exposen en aquesta espai de lliure accés del Museu. També es pot contemplar un emblema original de la missió Apollo 11 i ninots de rèplica (2 escala 1.6)

A més, en la tercera planta, està instal·lada una escenografia de paisatge lunar que, després d’un any d’exhibició, podrà veure’s fins al 19 de juliol. Està situada entre les exposicions ‘Gravetat Zero’ i ‘Mart. La conquesta d’un somni’, i el públic pot observar diversos elements relacionats amb l’exploració espacial com a rèpliques del coet Apollo 11 i del mòdul lunar, el vestit de vol de Michael López Alegría, un vestit de vol rus de la missió Apol·lo-Soyuz i una rèplica del mític Moon bus 2001, el vehicle de la pel·lícula ‘2001 Odissea en l’Espai’. El Museu de les Ciències continua la promoció d’entrades a 4 euros fins al 24 de juliol.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + 6 =