25n
25N
25N

Vicente Torregrosa porta fins Alaquàs la seua visió fotogràfica dels voltants del Mercat de València

L’artista inaugura al Castell l’exposició fotogràfica “Al Voltant del Mercat” i fa un reconeixement a la tasca desenvolupada pel comerç valencià tradicional

Vicente Torregrosa porta fins Alaquàs la seua visió fotogràfica dels voltants del Mercat de València
25/01/2017 -

L’artista valencià Vicente Torregrosa ha tornat al Castell d’Alaquàs amb els seus treballs fotogràfics. Esta vegada amb una nova exposició que sota el títol “Al Voltant del Mercat” dóna a conèixer com eren els voltants del Mercat Central de València i principalment els establiments més significatius que durant més cent anys albergaren els carrers que discorren per les rodalies de la instal·lació.

L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’Alcaldessa d’Alaquàs, Elvira García Campos, el Regidor de Cultura, Toni Saura i la Regidora de Medi Ambient, Diana Muñoz. La primera edil va posar en valor els diferents treballs que realitza este fotògraf amic d’Alaquàs i membre de l’Associació Fotogràfica d’Alaquàs i el va felicitar per esta nova obra que fa reviure una altra època així com la importància que va suposar per a l’evolució del comerç.

Vora trenta fotografies composen esta mostra artística que discorre pels carrers de València i posa especial èmfasi en els diversos comerços sobre alimentació, roba o complements que hi havia instal·lats. L’obra parla d’avantpassats, de records, dels establiments més significatius i sobretot fa un reconeixement a la tasca desenvolupada en eixos anys a favor del comerç valencià tradicional.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

torrent