caixa popular

El Museu de la Rajoleria ix al carrer amb una exposició urbana de fotos antigues

El Museu de la Rajoleria ix al carrer amb una exposició urbana de fotos antigues
10/08/2018 -

En el marc de les Festes Populars de Paiporta 2018, el Museu de la Rajoleria inaugura aquest dissabte a les 12.00 hores l’exposició urbana de fotografies ‘El Museu ix al carrer, jo vaig estar ací’. La mostra dóna continuïtat a la celebrada l’any passat, i consta de 16 panells amb imatges antigues del poble situades just al lloc on foren preses.

D’aquesta manera es pot observar in situ com ha canviat la fesomia de les cases, dels carrers i de la gent.
A més, la Regidoria de Cultura ha editat un catàleg amb totes les imatges dels panells, a les que ha sumat les 15 que s’instal·laren l’any passat. En la publicació també s’inclouen fotografies de l’estat actual dels llocs que apareixen en les fotos antigues, per a poder comparar i comprovar com ha actuat el pas del temps sobre aquests llocs de Paiporta.

Els catàlegs es poden recollir a l’Ajuntament i es repartiran també en l’acte d’inauguració de l’exposició, al Museu de la Rajoleria, i a la qual assistiran l’alcaldessa, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, acompanyats d’altres membres de l’equip de govern i tot el veïnat que vulga acostar-se. Després de la inauguració, es realitzarà una ruta guiada per algunes de les fotografies més destacades.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + onze =

Paiporta
exposicion caps tallats
certamen de bandes vila de catarroja
Tardor
cultura als barris