caixa popular

Inauguració de l'exposició de Stop Accidentes

Inauguració de l'exposició de Stop Accidentes
15/09/2017 -

Hui s’ha inaugurat l’exposició itinerant del concurs fotogràfic de l’associació Stop Accidentes al Saló de Cristall de l’Ajuntament. La mostra “Vianant, no travesses la teua vida” suposa el tret d’eixida a la Setmana de la Mobilitat, mitjançant la promoció d’una reflexió visual sobre la mobilitat a l’àmbit urbà i la contribució a canviar els comportaments de risc.

“Aquesta exposició fa que puguem traslladar a la ciutadania tots els valors de conscienciació viària i és un orgull que puga estar a l’Ajuntament”, ha exposat Giuseppe Grezzi, regidor de Mobilitat Sostenible, que aquest matí ha presentat la mostra juntament amb Ana Novella, presidenta de Stop Accidentes. Les fotografies de l’exhibició han sigut realitzades per ciutadans, com ha recordat Novella, “per a conscienciar des de la ciutadania dels perills de l’incivisme a la seguretat viària”.

“Des de la Regidoria de Mobilitat Sostenible fa anys que col·laborem amb Stop Accidentes i treballem per a impulsar tota una sèrie de plans i mesures per a millorar la seguretat viària, el coneixement de les normes de seguretat i el respecte pel civisme a la ciutat. Amb això aconseguim una ciutat més segura, més amable, més humanitzada i en la qual no et jugues la pell quan vas pel carrer”, ha afegit el regidor.

“Hem baixat a la meitat el nombre de morts en accident a la ciutat de València i el nombre d’accidents greus que s’han donat”, ha exposat Giuseppe Grezzi, que també ha avançat que “d’ací a unes setmanes es presentaran les conclusions del treball i l’estratègia que volem impulsar al pla de seguretat viària, on també ha col·laborat Stop Accidentes. “Mentre hi haja una sola mort, no podem estar satisfets. La nostra ambició és arribar a les 0 morts”, ha conclòs el regidor de Mobilitat Sostenible.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − set =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris