25n
25N
25N

Exposició a Sedaví de SOMOS SÚPER- HISTÒRIES DE SUPERACIÓ

Exposició a Sedaví de SOMOS SÚPER- HISTÒRIES DE SUPERACIÓ
14/12/2018 -

La Fundació Horta Sud i la Regidoria de Joventut, juntament amb la participació de l’Ajuntament de Sedaví han presentat en el saló de Plens municipal l’exposició Somos Súper- Històries de Superació, que pretén fer valdre el treball realitzat per les associacions i col·lectius del nostre poble, una labor fonamental per a entendre com som.

L’objectiu d’aquesta campanya és valorar l’esforç realitzat i agrair el treball silenciós i en molts casos desconegut, explicant les històries d’associacions i persones que s’organitzen per a transformar la realitat.

Somos Súper és un homenatge a les persones i associacions que han assumit la seua responsabilitat i compromís com a ciutadans per a millorar el seu entorn i la qualitat de vida de les persones.

El projecte compta amb la col·laboració del dibuixant de còmics i il·lustrador Paco Roca. Un artista reconegut que sap comunicar i explicar històries amb un rerefons social. És l’autor de la imatge d’Històries de Superació i també el creador de la història de l’Exposició, que plasma els valors i principis d’aquesta campanya, i per tant de la Fundació Horta Sud.

L’exposició, que romandrà fins a mitjan gener, és una ocasió única per a veure de prop l’obra d’aquest gran il·lustrador.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × un =