25n
25N
25N

Las Naves presenta l'exposició 'L'Art de la realitat augmentada'

Las Naves presenta l'exposició 'L'Art de la realitat augmentada'
18/06/2018 -

Aquest dimecres els artistes canadencs Alex Mayhew i Ian Kelso, coneguts com a Impossible Things, estaran al centre d’innovació Las Naves per presentar l’exposició ‘L’Art de la realitat augmentada’. Un conjunt d’obres amb la tecnologia com a fil conductor que es podrà visitar fins al dissabte 23 de juny en el centre de Joan Verdeguer dins de les activitats programades en el marc de Digital Jove.

ReBlink és el nom original de la mostra “L’Art de la realitat augmentada” i significa parpellejar dues vegades. Una mostra que va començar com una gran idea per a un xicotet projecte d’art, que usaria la realitat augmentada per a enfocar amb una moderna lent deu pintures clàssiques. L’exposició, muntada el juliol de 2017 en l’AGO, el museu d’art més gran del Canadà, va barrejar les visions dels artistes originals afegint reinterpretacions alternatives, de vegades tridimensionals, de la realitat perquè l’espectador puga bregar amb elles. L’exposició ha estat un èxit en el museu amb visitants de totes les edats, ha viatjat a Los Angeles, la Ciutat de Mèxic i, pròximament, a Venècia.

MÉS ACTIVITATS DINS DE DIGITAL JOVE

Cinema Jove mira al futur en la seua 33a edició amb la incorporació d’un fòrum de debat dedicat a les noves narratives digitals de creació: Digital Jove. En aquesta nova secció s’aprofundirà en la convergència entre art, ciència, tecnologia i comunicació, i es reflexionarà sobre el seu impacte social tal com es pot veure en les següents activitats que tenen lloc en Las Naves.

Aquest divendres estarà dedicat a les comunitats makers amb xarrades tan variades com el ‘Transhumanisme digital’, ‘Women techmakers’, comunitats makers com Fabrica Barri i espais de coworking com Nolich. El pròxim dissabte, el protagonista de Digital Jove en Las Naves serà el contingut audiovisual on coneixerem les ‘Noves plataformes per a nous continguts’, les ‘Propostes digitals multiplataforma del sector audiovisual’ o el cas d’èxit de l’estudi d’animació La Tribu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + dos =

CCCC
torrent