caixa popular

L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana a Torrent

Del 13 de desembre al 13 de gener, l’exposició de Playmobil es podrà visitar en l’antic Mercat

istockphoto.com/clavivs

L'exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana a Torrent
28/11/2018 -

L’exposició de Playmobil més gran de la Comunitat Valenciana s’inaugurarà, a Torrent, el pròxim 13 de desembre. Així, i fins al 13 de gener, els més xicotets, però també adults podran gaudir d’una sorprenent exposició que, segur, atraurà milers de visitants, ja que com han assenyalat “serà la més important de la Comunitat quant a diversitat, qualitat i, per descomptat, grandària”.

De la mà de l’associació ACS Click, aquesta exposició comptarà amb un total de 14 diorames, en els quals es representaran escenes tan variades com la Volta Ciclista, la Terra Mitjana, l’Oest amb un tren que estarà en funcionament o, com no podia ser d’una altra manera tenint en compte les dates, un pessebre. Milers de clics de Playmobil que es distribuiran en 1.700 metres d’exposició.

Així mateix, també hi haurà un espai destinat a l’organització d’un mercat de col·leccionistes on es podran trobar des de “peces molt antigues que, fins i tot, estan ja descatalogades fins als clics més moderns per a regalar aquest Nadal”, han explicat des d’ACS Click. I, per si tot això fóra poc, es lliurarà als menors una fulla amb els Playmobil amagats que hauran de localitzar.

El lloc escollit per a aquesta exposició, que serà completament gratuïta, ha sigut l’antic Mercat, al costat de la Torre, i l’horari de visita serà de dilluns a dissabte de 9.00 a 14.00 hores i el diumenge de 10.00 a 13.00 hores. A la vesprada, l’horari serà dimarts, dimecres i dissabte de 17.00 a 20.00 hores, igual que els dies 16, 23, 26 i 27 de desembre i 02 i 03 de gener, que també es podrà visitar l’exposició en horari de vesprada. Per descomptat, els dies 25 de desembre i 01 de gener, l’exposició de Playmobil romandrà tancada.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 2 =