25n
25N
25N

Vora 3.000 persones visiten l'exposició de peces Lego

Vora 3.000 persones visiten l'exposició de peces Lego
05/02/2018 -

Poden milers de peces Lego formar una ciutat electrificada, construir vaixells, naus espacials i cotxes de disseny? La resposta afirmativa a aquestes i més preguntes les trobaren els milers de persones que s’acostaren dissabte a la Casa Jove La Torta per visitar l’exposició del col·lectiu Valbrick instal·lada a l’aula polivalent d’aquest recinte així com, per participar en els diferents tallers que tractaven de fomentar la creativitat, donar-li vol a la imaginació, demostrar l’agilitat i la rapidesa dels participants i en definitiva, oferir tot un món de possibilitats amb aquestes peces.

El resultat d’aquesta activitat que s’emmarca en la celebració del 10é aniversari de les noves instal·lacions de la Casa Jove al carrer Clara Campoamor han deixat un balanç molt positiu. El regidor de Joventut, Jaume Sobrevela, s’ha mostrat molt satisfet per la bona acollida que ha tingut aquest esdeveniment al nostre municipi i ha volgut agrair públicament la paciència demostrada per totes les persones que s’acostaren a la Casa Jove tot formant llargues cues per visitar de l’exposició i participar de les activitats programades per a l’ocasió. No obstant això, segons ha manifestat, «estem estudiant ja la possibilitat de tornar a oferir aquesta mostra en un temps no molt llunyà, donada la bona acollida i les propostes de demanda que ens han fet arribar moltes persones».

Per la seua banda, Sergio Sobrevela, veí de Picassent i representant d’aquest col·lectiu, ha manifestat també la seua satisfacció per la bona acollida, ja que «aquesta és la primera vegada que muntem una exposició d’aquestes característiques si tenim en compte el volum i la magnitud d’algunes de les peces que es podien visitar. Som un col·lectiu molt jove i açò ens dóna ales per continuar treballant de valent».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + 8 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
diputacion covid19
mancomunidad horta sud