25n
25N
25N

Comencen les Falles 2020 en Alfafar

Comencen les Falles 2020 en Alfafar
20/02/2020 -

L’Ajuntament, a través de la seua regidoria de Falles, acull aquest dissabte 22 de febrer la tradicional nit de la Crida al balcó del consistori. Aquest acte, que anirà precedit de la inauguració de l’Exposició del Ninot el dissabte a les 17 h en el CC Carrefour d’Alfafar, inicia el compte arrere per a les Falles 2020 en el municipi.

Tant les set comissions com tota la ciutadania d’Alfafar està convidada a participar en aquests dos actes que es perfilen com uns dels més especials i multitudinaris d’aquests dies.

Així, el dissabte a partir de les 17 h tindrà lloc en el CC Carrefour la inauguració de l’Exposició del Ninot, on es podrà veure una mostra especial de ninots de les set comissions falleres d’Alfafar.

D’altra banda, a partir de les 20 h tindrà lloc la Salve a l’església de La nostra Senyora del Do que anirà seguit de la Crida, a les 21 h. En aquest acte, la Fallera Major i la Fallera Major Infantil de la localitat, Cithia López i Paula Casas, i l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, donaran oficialment la benvinguda a les Falles 2020 des de la plaça de l’Ajuntament. A més, el diumenge al matí, les i els fallers iniciaran la programació fallera prevista amb una Macrodespertà a partir de les 8 h.

Amb els tradicionals actes del pròxim cap de setmana, les set comissions falleres i la ciutadania d’Alfafar donen el tret d’eixida a una programació que inclou moments tan esperats com la Cavalcada del Ninot del dia 29 de febrer, el lliurament de premis i presentació del llibret el 6 de març, el lliurament d’insígnies del dia 8 o el lliurament de premis del dia 16, a més de les cites més emocionants de la setmana fallera com la Plantà, l’Ofrena de Flores i la Nit de la Cremà dels dies 15, 18 i 19 de març, respectivament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =